Om TyMar AB

Det är vi som är TyMar AB

 

Vår affärsidé

TyMar AB tillhandahåller professionella tjänster inom det marinelektriska området. Vi gör nyinstallationer, utbyggnader, utbyten, renoveringar, felsökningar och konsultation. Vårt arbete kännetecknas av funktion, driftsäkerhet, kvalitet och estetik, som också är våra värderingar.

 

Våra värderingar

Funktion

Vi väljer produkter med rätt och framtidssäker funktionalitet och ser till att hela systemet fungerar som en enhet.

Driftsäkerhet

Vi går långt för att uppnå en driftsäker installation. Det är ovärderligt och den ska bara fungera, i alla situationer.

Kvalitet

Installationen utförs på bästa möjliga sätt, och vi använder bara produkter och installationskomponenter av högsta klass.

Estetik

Våra installationer är snyggt och diskret utförda, de tål att granskas.

 

Våra kunder

Våra kunder är det viktigaste vi har. Att förstå vad kunden vill är fundamentalt. Vi går igenom kundens önskemål och håller en öppen och tydlig dialog före, under och efter vårt uppdrag.  Vår baser är Bullandö- och Svinninge Marina men vi utför även uppdrag på andra marinor/båtklubbar, i skärgården eller var båten nu befinner sig.

 

Våra kvalifikationer och erfarenheter

Förutom lång erfarenhet av marinelektronik så är vi också auktoriserade installatörer för alla de vanligast förekommande varumärkena inom området. Vi har också själva många års erfarenhet av livet till sjöss och vi vet vad som är viktigt för en säker, funktionell och trivsam tillvaro ombord.

Stefan Persson

Installatör

Stefan Persson började hos oss på TyMar i Mars 2020. 

Tidigare har Stefan utbildat sig till och arbetat som Servicetekniker på elbilar.

Vid sidan av TyMar, arbetar Stefan även som professionell musiker och har en egen segelbåt.

David Örtenvik

Installatör

David Örtenvik började hos oss på TyMar i Juni 2019 och kom då direkt från en eftergymnasial utbildning i Marin Teknik.

Tidigare har David utbildat sig till Flyg- och Helikoptermekaniker och har även arbetat några år inom det området innan han flyttade till Stockholm från Linköping.

Robert Bengtsson

Installatör

Innan Robert kom till TyMar hösten 2016 arbetade han flera år som ansvarig för Navigare's varvs- och vinterförvaringsanläggning i Nacka och Stenungsund, där han skaffade sig mycket erfarenhet av installationer i nya båtar och eftermontering i äldre båtar. Under några år på västkusten var han också frivillig sjöman i Sjöräddningssällskapet. Robert har även flera års erfarenhet som skeppare på charterbåtar i Medelhavet.

Marcus Dill

Installatör och Platsansvarig Svinninge

Kommer från Nya Zeeland och har jobbat med båtar och marinelektronik på olika platser i världen. Det finns ingenting som Marcus inte löser och han älskar att sätt tänderna i nya problem. Marcus kom till Sverige 2009 och har sen dess arbetat professionellt på heltid inom området marinelektronik. Han började på TyMar 2014.

 

Marcus Edström

VD och installatör

Är uppvuxen i skärgården och tillbringar all ledig tid vid vattnet och i båten. Har ett genuint intresse för båtar och teknik. Är medicinteknisk ingenjör i grunden och har många års erfarenhet av ledande befattningar inom service och försäljning. Jobbade på TyMar åren 2011 till 2013 och kom tillbaka i Augusti 2016.

Mats Ek

Företagets grundare, huvudägare och installatör

Har arbetat med installation av marinelektronik i 25 år, är utbildad båtchef inom Marinen. Mats har även arbetat med service inom svensk industrisektor under ett antal år. 2007 startade Mats TyMar AB på Bullandö Marina.

Please reload

© 2016 TyMar AB, 08-410 513 14, info@tymar.se

  • w-facebook