Om TyMar AB

Vår affärsidé

TyMar AB tillhandahåller professionella tjänster inom det marinelektriska området. Våra kunder är framförallt fritidsbåtsägare men även yrkessjöfart förekommer. Vi gör nyinstallationer, utbyggnader, utbyten, renoveringar, felsökningar och konsultation. Vårt arbete kännetecknas av våra kärnvärden: Funktion, Driftsäkerhet, Kvalitet och Estetik.

 

Våra värderingar

-Funktion

Vi väljer produkter med rätt och framtidssäker funktionalitet och ser till att hela systemet fungerar som en enhet.

-Driftsäkerhet

Vi går långt för att uppnå en driftsäker installation. Det är ovärderligt och den ska bara fungera, i alla situationer.

-Kvalitet

Installationen utförs på bästa möjliga sätt, och vi använder bara produkter och installationskomponenter av högsta klass.

-Estetik

Våra installationer är snyggt och diskret utförda, de tål att granskas.

Våra kunder

Våra kunder är det viktigaste vi har. Att förstå vad kunden vill är fundamentalt. Vi går igenom kundens önskemål och håller en öppen och tydlig dialog före, under och efter vårt uppdrag.  Våra baser är Bullandö-  Svinninge - och Karlslunds Marina men vi utför även uppdrag på andra marinor/båtklubbar, i skärgården eller var båten nu befinner sig. Med våra välutrustade bilar når vi kunder i Mälardalen och längs östkusten från Nyköping till Gävle.

Våra kvalifikationer och erfarenheter

Förutom lång erfarenhet av marinelektronik så är vi också auktoriserade installatörer för alla de vanligast förekommande varumärkena inom området. Vi har också själva många års erfarenhet av livet till sjöss och vi vet vad som är viktigt för en säker, funktionell och trivsam tillvaro ombord.

Våra kännetecken

-Personligt engagemang

-Problemlösning

-Vi levererar det vi lovar

-Vi håller alltid kunden informerad 

Det är vi som är TyMar AB

 

Johan Landgren

Installatör

Johan började hos oss på TyMar i Juni 2020 och kom då direkt från en eftergymnasial utbildning i Marin Teknik. Han har tidigare arbetat många år med försäljning och support av teknisk hårdvara, mjukvara och tjänst.

Stefan Persson

Installatör

Stefan Persson började hos oss på TyMar i Mars 2020. 

Tidigare har Stefan utbildat sig till och arbetat som Servicetekniker på elbilar.

Vid sidan av TyMar, arbetar Stefan även som professionell musiker och har en egen segelbåt.

David Örtenvik

Installatör

David Örtenvik började hos oss på TyMar i Juni 2019 och kom då direkt från en eftergymnasial utbildning i Marin Teknik.

Tidigare har David utbildat sig till Flyg- och Helikoptermekaniker och har även arbetat några år inom det området innan han flyttade till Stockholm från Linköping.

Robert Bengtsson

Installatör

Innan Robert kom till TyMar hösten 2016 arbetade han flera år som ansvarig för Navigare's varvs- och vinterförvaringsanläggning i Nacka och Stenungsund, där han skaffade sig mycket erfarenhet av installationer i nya båtar och eftermontering i äldre båtar. Under några år på västkusten var han också frivillig sjöman i Sjöräddningssällskapet. Robert har även flera års erfarenhet som skeppare på charterbåtar i Medelhavet.

Marcus Dill

Installatör och Platsansvarig Svinninge

Kommer från Nya Zeeland och har jobbat med båtar och marinelektronik på olika platser i världen. Det finns ingenting som Marcus inte löser och han älskar att sätt tänderna i nya problem. Marcus kom till Sverige 2009 och har sen dess arbetat professionellt på heltid inom området marinelektronik. Han började på TyMar 2014.

 

Marcus Edström

VD och installatör

Är uppvuxen i skärgården och tillbringar all ledig tid vid vattnet och i båten. Har ett genuint intresse för båtar och teknik. Är medicinteknisk ingenjör i grunden och har många års erfarenhet av ledande befattningar inom service och försäljning. Jobbade på TyMar åren 2011 till 2013 och kom tillbaka i Augusti 2016.

Mats Ek

Företagets grundare, huvudägare och installatör

Har arbetat med installation av marinelektronik i 25 år, är utbildad båtchef inom Marinen. Mats har även arbetat med service inom svensk industrisektor under ett antal år. 2007 startade Mats TyMar AB på Bullandö Marina.

Vi söker ytterligare en medarbetare

Här har vi utrymme för ytterligare en medarbetare. Denna person ska ta med sig erfarenheter från kundmottagning, försäljning eller administration och gärna ha en koppling till båtlivet. Organiserad, social och kommunikativ är några av de egenskaper vi söker. 

Läs mer om tjänsten och hur du ansöker hos vår samarbetspartner Marinkraft :https://marinkraft.se/lediga-tjanster/

Please reload

© 2016 TyMar AB, 08-410 513 14, info@tymar.se

  • w-facebook