top of page
Image by Lukas Menzel

Vilka är vi?

Våra värderingar

Funktion

Vi väljer produkter med rätt och framtidssäker funktionalitet och ser till att hela systemet fungerar som en enhet.

Driftsäkerhet

Vi går långt för att uppnå en driftsäker installation. Det är ovärderligt och den ska bara fungera, i alla situationer.

Vår affärsidé

TyMar AB tillhandahåller professionella tjänster inom det marinelektriska området. Våra kunder är framförallt fritidsbåtsägare men även yrkessjöfart förekommer. Vi gör nyinstallationer, utbyggnader, utbyten, renoveringar, felsökningar och konsultation. Vårt arbete kännetecknas av våra kärnvärden: Funktion, Driftsäkerhet, Kvalitet och Estetik.

Våra kvalifikationer och erfarenheter

Förutom lång erfarenhet av marinelektronik så är vi också auktoriserade installatörer för alla de vanligast förekommande varumärkena inom området. Vi har också själva många års erfarenhet av livet till sjöss och vi vet vad som är viktigt för en säker, funktionell och trivsam tillvaro ombord.

Kvalitet

Installationen utförs på bästa möjliga sätt, och vi använder bara produkter och installationskomponenter av högsta klass.

Estetik

Våra installationer är snyggt och diskret utförda, de tål att granskas.

Våra kunder

Våra kunder är det viktigaste vi har. Att förstå vad kunden vill är fundamentalt. Vi går igenom kundens önskemål och håller en öppen och tydlig dialog före, under och efter vårt uppdrag.  Våra baser är Bullandö-  Svinninge - och Karlslunds Marina men vi utför även uppdrag på andra marinor/båtklubbar, i skärgården eller var båten nu befinner sig. Med våra välutrustade bilar når vi kunder i Mälardalen och längs östkusten från Nyköping till Gävle.

Våra kännetecken

-Personligt engagemang

-Problemlösning

-Vi levererar det vi lovar

-Vi håller alltid kunden informerad 

bottom of page