top of page
Renovering båt stockholm

Renovering / Reparation båt

Vår expertis sträcker sig över reparationer av marinelektronik och vi är här för att åtgärda problemen med din båts värmare eller ankarspel. Med årtionden av erfarenhet inom området och en djup förståelse för tillgängliga reservdelar och ersättningsprodukter, är vårt mål att snabbt och effektivt få din båt i toppskick.

Våra specialområden för renovering och reparation inkluderar:

  • Ankarspelet: Oavsett om ankarspelet slutat fungera helt eller delvis, tar vi itu med ankarspel för att säkerställa dess smidiga drift.

  • Bogpropeller: Vi erbjuder expertis för reparation och förnyelse av bogpropellrar för att förbättra manövrerbarheten och effektiviteten.

  • Värmare: Om din värmare har slutat fungera eller inte presterar optimalt, erbjuder vi renovering och reparation för att hålla dig varm under dina sjöäventyr.

  • Elpaneler och huvudströmbrytare: Förnyelse och reparation av elpaneler och huvudströmbrytare för att säkerställa en pålitlig elektrisk struktur ombord.

  • Gammalt eller skadat kablage: Vi tar hand om gamla eller skadade kablar, reparerar eller ersätter dem för att säkerställa en säker och effektiv eldistribution.

Låt oss ta hand om dina båts elektroniska system. Kontakta oss för att boka din renovering eller reparation och få tillbaka din båt i sjöklart skick.

bottom of page